+45 4587 0500 info@perbruhn.dk

Inkasso

Per Bruhn Advokater har drevet inkassoforretning siden grundlæggelsen i 1969. Vi har således opbygget en solid erfaring inden for inddrivelse af gæld og inkassosager generelt, og vi tør med rette kalde os for førende inden for inkasso.

Vores erfaring med inkasso gør forskellen

Vi tilbyder en særdeles kompetent rådgivning om, hvorledes et tilgodehavende hos en kunde kan inddrives via inkasso, samt ikke mindst hvorledes debitorbehandling bedst tilrettelægges med henblik på i videst muligt omfang at undgå tab og skuffelser i forbindelse med inkasso-servicen.

Vi behandler årligt omkring 6-8.000 inkassosager, hvilket placerer os blandt landets største udbydere af advokatinkasso.

Ingen sag er for stor, og intet krav er for småt!

Se nogle af vores referencer her

inkassoadvokat

Med Per Bruhn Advokater, får du inkassofirma og advokat i én

FAQ om inkasso

En samling af ofte stillede spørgsmål og andre gode råd

RKI som inkassopartner

I mere end 40 år har Per Bruhn Advokater drevet inkassoforretning og opnåede i 1983 status som det første advokatfirma i Danmark, der af RKI blev udvalgt som særlig inkassopartner.

Vores RKI-autorisation giver os mulighed for online at indhente de nødvendige oplysninger, der kan bidrage til en hurtig og effektiv sagsbehandling i inkassosagen. Endvidere giver autorisationen os mulighed for at indberette til og slette skyldnere i RKI’s registre – enten via abonnement eller via ad hoc-medlemskab.

Landsdækkende advokatinkasso

Fra vores adresse i Kgs. Lyngby varetager vi sager i såvel København som i resten af Danmark.

 

Hjælp os med at blive endnu bedre; bedøm siden ‘Inkasso’

Hvis du nåede helt herned, vil vi værdsætte din mening om indholdet på siden...
Gennemsnit: 3

Fortæl os om din sag