+45 4587 0500 info@perbruhn.dk

Gunnar Liberoth – Skilsmisseadvokat in spe

Gunnar Liberoth

Advokatfuldmægtig (Skilsmisseadvokat in spe)

Telefon: 4587 0500
E-mail: gl@perbruhn.dk

linkedin facebook skilsmisse i børnehøjde twitter Skilsmisse i Børnehøjde

Hvem er Gunnar?

Skilsmisseadvokat in spe

Gunnar valgte i en sen alder at læse jura på universitetet, og det ligger ham meget på sinde at blive en skilsmisseadvokat, som skilsmisseadvokater ikke er flest.

For Gunnar er det helt essentielt altid at tage udgangspunkt i, hvad der gavner de involverede børn mest muligt, så de mindst muligt kommer i klemme i forældrenes konflikt.

Naturligvis tænkes der her hovedsageligt på de mindre børn, men man bør ikke glemme, at selv snart voksne børn som regel præges af forældrenes skilsmisse, når der eksempelvis skal foretages bodeling. Af samme grund vægter Gunnar det højt at gøre alt for ikke at konfliktoptrappe mellem parterne.

Artikler m.m.

I sin fritid…

I sin fritid slapper Gunnar bedst af med en motorsav i hånden på sommerhusgrunden i Odsherred. Gunnar går meget op i sine to teenageres skoleliv og fritidsaktiviteter – så længe de nu tillader det! Man kan derfor også nemt møde ham bag dommerbordet i en håndboldhal eller i gang med at reparere stakit i en rideklub – når han ikke lige er til møde på børnenes skole…

Hovedarbejdsområder

  • Skilsmisserådgivning i ‘børnehøjde’
    • Familieretlige forhold; forældremyndighed, bopæl og samværssager. Rådgivning altid med fokus på konfliktnedtrapning ud fra barnets behov.
    • Deltagelse i retsmægling og førelse af familieretssager i Familieretten.

Øvrige arbejdsområder

  • Førelse af civile retssager ved byretten.
  • Inkasso, herunder international inddrivelse.
  • Debt collection in Denmark.
  • PR-ansvarlig.