+45 4587 0500 info@perbruhn.dk

Inkassoadvokat

Når der søges hjælp til nødlidende sager, står valget mellem et inkassobureau eller et konventionelt advokatfirma. Som inkassoadvokater kombinerer vi det bedste fra to verdener:

Vi har – udover den respekt, det hos debitorer giver, at sagen varetages af et kompetent advokatfirma – den juridiske indsigt i alle aspekter af inddrivelsen.

Vi har en højt specialiseret inkassoafdeling, der bl.a. gransker selskabers betalingsevne og fysiske debitorers indkomst- og formueforhold.

Det betyder en højere inddrivelsesprocent, samt at sagerne uden forsinkelse og fordyrende led overgår fra inkassoprocessen til retslig inddrivelse.

Inkassoadvokat i Kgs. Lyngby med sans for sikker inddrivelse

Inkassoadvokat med juridisk indsigt

På den ene side har vi – udover den respekt, det hos debitorer giver, at sagen varetages af et kompetent advokatfirma – den juridiske indsigt i alle aspekter af inddrivelsen.

Inkassoadvokat med selvstændig inkassoafdeling

På den anden side har vi en højt specialiseret afdeling, der bl.a. gransker selskabers betalingsevne, fysiske debitorers indkomst- og formueforhold. Afdelingen arbejder med lave omkostninger og har helt overordnet inkasso som egentligt selvstændigt fokusområde.

Dette betyder for jeres inkassosager en højere inddrivelsesprocent, samt at sagerne uden forsinkelse og fordyrende led overgår fra inkassoprocessen og til retslig inddrivelse.

Hvad koster det?

Læs mere her.

Få en inkassoadvokat på besøg…

Vi holder til i Kgs. Lyngby, men servicerer såvel København som det øvrige Danmark.

 

Hjælp os med at blive endnu bedre; bedøm siden ‘Inkassoadvokat’

Hvis du nåede helt herned, vil vi værdsætte din mening om indholdet på siden...
Gennemsnit: 1.8

Kontakt os for et uforpligtende møde