+45 4587 0500 info@perbruhn.dk
Walk & Talk-advokatrådgivning på Folkemødet 2018

Kilde: www.folkemødet.dk

Gratis Walk & Talk-advokatrådgivning på Folkemødet 2018

Når der sker store forandringer i ens liv, bør man altid stoppe op og overveje, om man rent juridisk er tilstrækkeligt sikret.

Ring på 4587 0500 eller skriv til gl@perbruhn.dk, så vender vi tilbage med forslag til mødested og -tidspunkt.

Står du med en juridisk udfordring og ønsker at blive klogere på, hvordan du kommer videre, tilbyder vi alle 4 dage på Folkemødet 1/2 times uforpligtende advokatrådgivning inden for følgende 3 familieretlige områder:

Overvejer du at blive skilt?

Vi hjælper dig med at forstå de gældende regler i forbindelse med skilsmisse og samlivsophør. På Folkemødet 2018 tilbyder vi advokatrådgivning om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær med børnene, børnebidrag; ægtefællebidrag og bodeling.

Skal du giftes?

Vi hjælper dig med at forstå den nye ægtefællelov. Vi rådgiver om formuedeling, særejeformer og ægtepagter, som især kan være relevant i familier med sammenbragte børn, eller hvis der er ønske om at holde formuerne adskilt i tilfælde af skilsmisse.

Vil du sikre din sidste vilje?

For langt de fleste par, der køber bolig sammen, er det fornuftigt at oprette et testamente. Det gælder især, hvis man har børn sammen eller måske planlægger at få det. Med gratis advokatrådgivning på Folkemødet 2018 hjælper vi dig med at forstå arvelogivningen og hvordan du sikrer dine efterladte og arvinger med et testamente.

 

Vi har ingen stand på Folkemødet. Men sender du en besked til gl@perbruhn.dk, vender vi tilbage med forslag til mødetidspunkt og -sted. Alternativt kan du ringe til vores kontor i Kgs. Lyngby på 4587 0500.

Vi forventer at kunne afholde omtrent 8-10 Walk & Talk-møder hver af de 4 dage. Vi håber at se dig i Allinge.

Gratis Walk & Talk-advokatrådgivning på Folkemødet 2018

Vores team i Allinge den 14.-17. juni 2018:

Henrik Rosenvinge Skov – Advokat (H)

Henrik Rosenvinge Skov Advokat (H)

 

Gunnar Liberoth – Advokatfuldmægtig

Gunnar Liberoth Advokatfuldmægtig

Per Bruhn Advokater har som fokusområde også rådgivning inden for familieret, hvor vi har opbygget en særlig knowhow og kompetence i skilsmisse- og bodelingssager.

Vi arbejder ud fra konceptet Skilsmisserådgivning i ‘børnehøjde’™, da vi som skilsmisseadvokat sætter en ære i at yde rådgivning, der med fokus på konfliktnedtrapning tager hensyn til børnenes behov – uafhængigt af om vores klient er barnets mor eller far.

 

Hjælp os med at blive endnu bedre; bedøm siden ‘Advokatrådgivning på Folkemødet 2018’

Hvis du nåede helt herned, vil vi værdsætte din mening om indholdet på siden...
Gennemsnit: 5